Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Dolandırıcı zanlısı kıskıvrak yakaladı

Dolandırıcı zanlısı kıskıvrak yakaladı

Balıkesir'de ikamet eden 2 vatandaşa telefonla kendilerini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şahıslar tarafından 7'si çeyrek altın, bir çift küpe ve 1 adet yonca altın olmak üzere toplam 12.000 TL parayı sokak üzerine bıraktırmak suretiyle

Balıkesir'de ikamet eden 2 vatandaşa telefonla kendilerini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şahıslar tarafından 7'si çeyrek altın, bir çift küpe ve 1 adet yonca altın olmak üzere toplam 12.000 TL parayı sokak üzerine bıraktırmak suretiyle dolandırıldıkları öğrenildi.
Şüpheli şahısların yakalanmaları yönünde yapılan çalışmalar neticesinde, kimlik bilgileri tespit edilen A.K isimli şahıs, Bursa ilinde benzer türden olayı gerçekleştirmek isterken yakalanması sağlanarak Balıkesir'e getirildi.
Yakalanan A.K. isimli zanlı şahıs 17 Nisan 2014 günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanıp cezaevine sevk edildi.
Bir diğer İ.A. isimli diğer şüphelinin kimliği de polis tarafından tespit edilmiş olup yakalama çalışmalarının devam ettiği açıklandı.
Balıkesir Emniyetinden yapılan açıklamada, son zamanlarda benzer türden dolandırıcılık olaylarında ilimizde artış olması nedeniyle suç ve suçla mücadele kapsamında 37 vatandaşımızın dolandırılmasının engellendiği bildirildi.
Yakalanan zanlının üzerinde yapılan aramada, 1 Adet Samsung marka cep telefonu ile 2 Adet sim kartı ele geçti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli