Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Doğa Mahallesi´nin isyanı

Doğa Mahallesi´nin isyanı

?2019 seçiminde kimse bizden oy beklemesin?

Bandırma´nın kırsal mahallelerinden Doğa´nın muhtarı Mehmet Yüce, Bandırma ve Balıkesir Büyükşehir Belediyelerine isyan bayrağını çekti:
?İkinizden de en küçük bir hizmet alamıyoruz. Böyle giderse 2019 yerel seçiminde mahallemize sandık koydurmayacağız. Hiçbir partiye oy vermeyeceğiz. 900 nüfusumuz, 600 seçmenimiz var. Bir oyla seçim kazanılıp kaybediliyor. Partililer düşünsün!?
Mahallelerinde hayvancılığın tamamen bittiğini, geçimlerini tarım ürünlerinden sağlamaya çalıştıklarını vurgulayan muhtar Yüce, şunları söyledi:
?Köyken muhtarlığımızın bütçesi vardı. Sorunlarımızı kendimiz çözüyorduk. Büyükşehir olduktan sonra mahalle konumuna geldik. Ama iki başlılık nedeniyle kendimize muhatap bulamıyoruz. Mahallemizde bir su patlağı olsa ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Büyükşehir olduktan sonra neredeyse 700 dönüm toprağımız elimizden gitti. Mahallemizde hâlen bir otobüs durağı yok. Hizmet Meydanımızda tuvalet bile bulunmuyor. Bir misafir gelip tuvalet soracak diye korkuyorum. Eskisinin yerine yeniden yapmaya çalıştığımız camimize kimsenin, en küçük bir desteği bile bulunmuyor. 20-25 kişinin yattığı ?Garipler Mezarlığı´, araba garajı durumuna geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanına ?Edip Ağa´ diyorlar. Böyle ağalık mı olur? Sen, nerenin ağasısın? Artık mahallemizde siyasi hareketin getireceği hizmet bekliyoruz. Eğer bu tutum sürerse ve muhatap bulamazsak, 2019 seçiminde kimse mahallemize sandık kurup bizden oy beklemesin!?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Doğa Mahallesi isyanı
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı