Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Doğa Koleji yöneticilerinden Mirza´ya ziyaret

Doğa Koleji yöneticilerinden Mirza´ya ziyaret

Bandırma Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Özlem Gürdek ve Kampüs Müdürü Ali Kayar ve öğrencileri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret etti.


Yapmayı planladıkları Atatürk Hatıra Ormanı projesi ile ilgili destek almak için yapılan ziyarette proje üzerinde görüşüldü.
Doğaya ve çevreye verilecek katkıda kendilerinin her zaman yanında olacağını belirten Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?Bandırmamızın gelişmesini ve daha da güzelleşmesini istiyoruz. Bu gelişme ve güzelleşmenin en önemli etkenlerinden biride doğayı ve çevreyi korumaktır. Bandırma, geçmişten gelen şehirleşme planından dolayı şehir içinde yeşil alana müsait değildir. Onun için var olan mevcut yerlerde projeler üreterek yeşil alandan daha fazla istifade edilmesini sağlıyoruz. General Balcı Çamlığına, Hürriyet Parkına, Ziraat Bahçesi gibi projeler üretiyor ve ağaçlar dikiyoruz. 17 Eylül Üniversitesi Kampüsüne ağaçlar dikiyoruz. Anıtlar Kurulu´nun onaylamasını beklediğimiz Cin Çukuru projemizi ve Malta Deresi projemizi yeşil alan teması üzerine kuruyoruz. Kapalı Pazar Yeri Projemizde yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışması yaptık. Mahallelerimizde uygun olan yerlere yeşil alan projesi üretmek için çalışıyoruz. Çevre üzerine projesi olan tüm kurum ve kuruluşları da projelerinde destekliyoruz. Sizin de bu projenizi imkanlarımız ölçüsünde destekleyeceğiz? dedi
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli