Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Doç. Dr. Kocasakal: GDOsu değiştirilmiş solcular var

Doç. Dr. Kocasakal: GDOsu değiştirilmiş solcular var

Erdek Atatürkçü Düşünce Derneğince düzenlenen panele İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal davetliydi.

Erdek Atatürkçü Düşünce Derneğince düzenlenen panele İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal davetliydi.
"Hukuk Devleti ve Yargı Bağımsızlığı" konulu panel 22 Mayıs 2011 Pazar günü sahildeki bir çay bahçesinde yapıldı. Erdek Atatürkçü Düşünce Derneğinin sosyal etkinlikler çerçevesinde İstanbul Barosu Başkanı Doç. Dr. Ümit Kocasakal`ı hafta sonu ilçede konuk etti. Katılımın yoğun olduğu paneli Erdek Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ecz. Sedat Önder, Doç Dr. Kocasakal`ı tanıtan açılış konuşması sonrası söz verdiği Doç. Dr. Ümit Kocasakal; "Cumhuriyetimize göz dikenler 85 yıldır yaptıkları planı şuanda uygulamaya başlamışlardır. Bu perdede ortaya çıkan sahte cumhuriyetçiler medyayı da ellerine geçirerek sözde bilim adamlarıyla aydın bir Türkiye yaratmak  için yola çıktıklarını vurguluyorlar. Ben bu aydınlara GDO`sı değiştirilmiş aydınlar diyorum. Birde bunlara destek veren GDO`su değiştirilmiş solcularda var. Bunlar geçtiğimiz gün yapılan anayasa değişikliğinde evet oyu vererek 12 Eylül darbesini yargıladıklarını zannediyorlar." dedi.
Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkalım Milli bir hükümeti iktidara getirmek için elimizden geleni bu önümüzdeki seçimlerde yapmalıyız. Milletini vatanını ve Cumhuriyetini sevenlere önümüzdeki seçimlerde büyük iş düşüyor şeklinde konuşan Kocasakal, bugün düştüğümüz durumlardan kurtulmak için uzun bir mücadeleye girebiliriz. Ama Türk halkı kurtuluş savaşında olduğu gibi hiçbir zaman mücadeleden kaçmayacaktır. Yeter ki onlara gelinen noktayı iyi anlatalım diye sözlerine ekledi.
Av. Doç Dr. Ümit Kocasakal Kimdir?
1966`da Köln`de doğan Doç. Dr. Kacasakal, 1986`da Galatasaray Lisesi`nden, 1990`da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi`nden mezun oldu. Bir süre serbest avukatlık yaptıktan sonra 1995`te Galatasaray Üniversitesi Ceza ve Ceza Usul Hukuku asistanı oldu. 2000`de Karapara Aklama Suçu konulu teziyle doktor, 2005`te de Avrupa Birliği Ceza Hukukunun Esasları çalışmasıyla da doçent olan yeni başkan, halen Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi`nde öğretim üyeliğini sürdürüyor. Doç. Dr. Kocasakal, evli ve 2 çocuk babası. 2010 yılında İstanbul Barosu Başkanlığına seçilmiştir.
Haber : Kemal ŞEKERCİ

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli