Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

DKKA Projesi sosyal medyaya taşındı

DKKA Projesi sosyal medyaya taşındı

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü (TVKGM) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye (UNDP Türkiye) tarafından yürütülen Türkiyenin Deniz ve Kıyı Koruma Alanları Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi..

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü (TVKGM) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye (UNDP Türkiye) tarafından yürütülen Türkiye`nin Deniz ve Kıyı Koruma Alanları Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında hazırlanan sosyal medya sayfaları ilgi çekiyor. Projenin yenilenen internet sitesi de içerdiği kapsamlı bilgilerle, konuyla ilgili çevrelerin ihtiyacına cevap veriyor. 
Proje hakkında anında bilgi sosyal medyada
Projenin, "https://www.facebook. com/DKKATurkiye" adresindeki Facebook sayfası ve "https://twitter.com/DKKA_TR" adresindeki Twitter sayfası henüz açılmasının üzerinden çok kısa  bir süre geçmiş olmasına rağmen, deniz ve kıyı koruma alanları, ekosistem ve çevre koruma gibi alanlarda ilgi duyanların uğrak yeri oldu. Projeyle ilgili gelişmelerin anında takipçilerle paylaşıldığı sayfalarda, çevreyle ilgili farklı etkinlikler de yer buluyor. 
Internet sayfası yenilendi
Projenin "http://www.dka.gov.tr/" adresindeki internet sayfası da yenilendi. Proje hakkında kapsamlı ve detaylı bilgilerin yanı sıra, Türkiye`nin denizel değerleri ve tehlike altındaki türleri hakkında da bilgi sağlanabilen sitede, konuyla ilgili raporlara ve yayınlara da ulaşılabiliyor. Sitede ayrıca proje bölgelerinde su altında ve üstünde çekilmiş birbirinden etkileyici fotoğraf ve videolar ile alanda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların internet sitelerinin bağlantıları da kullanıcılara sunuluyor. 
Proje hakkında:
Türkiye`nin Deniz ve Kıyı Koruma Alanları Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi, Küresel Çevre Fonu (GEF) mali desteğiyle, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü (TVKGM) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye (UNDP Türkiye) tarafından, T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü ortaklığında yürütülüyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false