Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Dımıtrıs Itoudıs´ten Banvit´e övgü dolu açıklama

Dımıtrıs Itoudıs´ten Banvit´e övgü dolu açıklama

Avrupa´nın en önemli takımlarından CSKA Moskova´nın Baş Antrenörü Dimitris Itoudis, CSKA Moskova öncesi çalıştırdığı Banvit Basketbol Kulübü ile alakalı övgü dolu açıklamalar yaptı.

Avrupa´nın en önemli takımlarından CSKA Moskova´nın Baş Antrenörü Dimitris Itoudis, CSKA Moskova öncesi çalıştırdığı Banvit Basketbol Kulübü ile alakalı övgü dolu açıklamalar yaptı.
Yunanistan´ın oneman.gr sitesine kariyeri ve hayatı ile ilgili geniş kapsamlı bir röportaj veren Dimitris Itoudis, kariyerinin ilerleyiş sürecine değinirken Banvit Basketbol Kulübü ile olan ilişkilerine yönelik övgü dolu açıklamalarda bulundu.
İlk olarak Banvit ile anlaşma sürecine değinen tecrübeli koç ´´Banvit´in teklifi beklediğim bir teklif değildi. O dönemde birçok takım Zeljko Obradovic ile birlikte bizi göreve getirmeyi düşünüyordu. Rodos´ta ailemle birlikte tatil yaptığım sırada telefonum çaldı ve telefonun diğer ucundaki isim Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk´tu. Oldukça sıcakkanlı ve ikna edici şekilde konuşarak takımın planlarını görmem adına İstanbul´a gelmemi istediğini belirtti.
Obradovic ile iletişime geçerek iki gün sonra İstanbul´da olacağımı söyledim. Banvit´in planları gerçekten oldukça iyiydi ve tekrar Zeljko ile konuştuğumda teklifi kabul edeceğimi belirttim. Zaten birkaç gün sonrasında Obradovic de Fenerbahçe´nin başına geçti." ifadelerini kullandı.
Banvit´in anlaşma dönemindeki tutumuna da değinen Itoudis ´´Bana bir kardeş gibi aileden daha yakın şekilde davrandılar. 3 yıllık bir kontrat imzaladık. İlk yıl oldukça başarılı geçti. Banvit fabrikasının sahipleri ve 120.000 kişilik Bandırma şehriyle çok iyi bir ilişkimiz vardı.´´ dedi.
Ayrılış sürecine de değinen tecrübeli çalıştırıcı "Yaz aylarında CSKA Moskova´nın teklifi geldiğinde Banvit sanki kontratım yokmuş gibi davrandı. Kulüp Başkanı Özkan Kılıç ile bir restoranda oturuyorduk ve onun yerinde başka biri olsaydı CSKA Moskova ile görüşmelere başlamadan önce para isteme çabasında olurdu. Ama o geleceğimi özgürce şekillendirmeme izin verdi ve Banvit ile bugüne kadar süren harika ilişkilerimiz devam ediyor." dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli