Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Devlet Hastanesine Bağışlar Çığ Gibi Artıyor

Devlet Hastanesine Bağışlar Çığ Gibi Artıyor

Erdek Devlet Hastanesine kurulacak Diyaliz Ünitesi için başlatılan bağışlar çığ gibi artıyor Erdek Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığının birlikte başlattığı Diyaliz Ünitesi Bağış Kampanyasına vatandaşların ilgisi artarak devam ediyor.

Erdek Devlet Hastanesi`ne kurulacak Diyaliz Ünitesi için başlatılan bağışlar çığ gibi artıyor
Erdek Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığı`nın birlikte başlattığı Diyaliz Ünitesi Bağış Kampanyasına vatandaşların ilgisi artarak devam ediyor.
Geçtiğimiz haftalarda Merhum Avukat Sırmahan Öğrenir`in anısına ailesi tarafından yapılan yüklü bağışın ardından, dün de Nahide Aladağ ve Saadet Boğaç isimli hayırsever vatandaşlarımız Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı makamında ziyaret ederek Erdek Devlet Hastanesi`nin kurulacak diyaliz ünitesine yüklü miktarlarda bağış yaptı.
Diyaliz Ünitesi bağış kampanyası hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Aysan "Erdek`imizin 50 yıldır beklediği Devlet yeni hastanesinin hizmete girmesine artık sayılı günler kaldı. Güney Marmara`nın en modern devlet hastanesi Erdek`e hizmet edecek. Devletimiz halkımız için çok önemli sağlık hizmetlerini destekliyor. Ancak, hastanemizin daha kaliteli ve daha çok kişiye hizmet verebilmesi için donanımının arttırılması gerekmektedir. Bu bağlamda geçtiğimiz haftalarda yaptığımız çağrılara sessiz kalmayan hayırsever vatandaşlarımız hemen bizlerle iletişime geçip bağışlarını yapmak istediklerini belirtiyorlar. Bulunduğum her platformda hastanemize vatandaşlarımızın bağış yapmasını istiyorum. Erdek`imizde yaşayan vatandaşlarımızın yıllardır çektiği sağlık çilesinin artık son bulması ve yaşadıkları şehirde en iyi şekilde tedavilerinin yapılması için her an çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyorum ki Erdek Devlet Hastanesi hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile Türkiye`nin turistik ilçeleri arasında en modern devlet hastanesi olacak. Buradan öncelikle hastanemize bağışta bulunan duyarlı vatandaşlarımıza, Balıkesir Valisi Yılmaz Aslan`a, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hasan Yılmaz`a, Kaymakamımız İsmail Kaygısız`a Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Mahmut Ekiz`e, sağlık çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese şahsım ve Erdek halkı adına teşekkür ederim."dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli