Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Devir teslim töreni yapıldı

Devir teslim töreni yapıldı

Bandırma Rotary´de bayrak Volkan Oğuz´da

Bandırma Rotary Kulübü´nde devir teslim töreni yapıldı.
Erdek Kırtay Beach Otel bahçesinde gerçekleşen törende, iki ayrı dönemde başkanlık yapan Hayri Erdem, başkanlığı Volkan Oğuz´a devretti. Böylece Oğuz, ikinci kez kulübün başkanlığını üstlendi.
Hayri Erdem, bir yıllık çalışmalarını anlatmasının ardından görevini, Volkan Oğuz´a teslim etti. Oğuz, 2017-2018 döneminde uluslararası Rotary´nin sloganının, ?Rotary, fark yaratır? olarak belirlendiğini vurgularken, bu dönemdeki çalışmalarının ağırlığını, kulübün yeniden yapılandırılması ve birlik-beraberliğin güçlendirilmesinin oluşturacağını açıkladı.
Ardından, 2440. Bölge eski guvarnörü Ali Bor, 100 yıllık bir geçmişe sahip bulunan Rotary Vakfı´nın çalışmaları hakkında düşüncelerini belirtti. Eski guvarnör Bor, Uluslararası Rotary Kulübü´nün 112, Rotary Vakfı´nın ise 100 yıllık bir geçmişi bulunduğuna dikkati çekerken, ?Rotaryen olmaktan gurur duyun? dedi.
Rotary Kulübü´nün gecesine 2440. Bölge Sekreteri Şaban Rodoplu ve Bandırma Lions Kulübü Başkanı Ertan Demirkapı da katıldı.
Bandırma Rotary Kulübü´nde, 2017-2018 döneminde, Volkan Oğuz´un başkanlığında şu yönetim kurulu üyeleri görev yürütecek:
Hayri Erdem(Geçmiş dönem başkanı), Halit Emiroğlu(Gelecek dönem başkanı), Kurtuluş Temur, Erdoğan Çıkrıkçı
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Devir teslim töreni yapıldı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli