Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

DEVA Partisi’nden parti tanıtım ve üye kayıt standı

DEVA Partisi’nden parti tanıtım ve üye kayıt standı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek İlçe Başkanlığı’nca, ilçemiz Pazar Meydanı’nda parti tanıtım ve üye kayıt standı kuruldu.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek İlçe Başkanlığı’nca, ilçemiz Pazar Meydanı’nda parti tanıtım ve üye kayıt standı kuruldu. 
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek İlçe Başkanlığı’nca, parti tanıtım ve üye kayıt çalışmaları gerçekleştirildi. 
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve İlçe Başkan Yardımcısı Metin Elitok, standı ziyaret eden vatandaşlara partilerinin tanıtımının yanı sıra üye olmak isteyenlerin üyeliklerini gerçekleştirdi.          
Erdek Pazar Meydanı’nda kurulan tanıtım ve üye kayıt standında, vatandaşlara DEVA Partisi’nin çalışmalarından bahsedilirken, üye olmak isteyen vatandaşların üyelik formları doldurularak üye kayıt işlemleri yapıldı. Gün boyunca açık kalan stantta DEVA Partisi’nin politikaları hakkında donanımlı bilgiler aktarıldı. 
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı ile Milletvekilliği seçimleri zamanında yapılacak ise 16 ay kaldığını hatırlattı. 
Tüm ülke genelinde olduğu gibi Balıkesir İl genelinde de partisinin teşkilat mensuplarının 7/24 sahada yer almaya odaklandıklarını kaydeden DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Sever, şunları söyledi: “Yeni bir partiyiz, ancak partimize olan ilgiden hayli memnunuz. Teşkilat olarak bir yandan vatandaşlarımızın nabzını tutmak için saha çalışmalarımıza devam ediyoruz bir yandan partimiz saflarına katılmak isteyen vatandaşlarımızı partimize üye yaparak çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz, ilgiden hayli memnunuz. Üye kayıt standına gelen hemşerilerimize partimizin sosyal medya hesapları ile etkinliklerimizi takip etmeleri konusunda istişarelerde bulunuldu. " diyerek sözlerine ekledi. 
Standa ayrıca; DEVA Partisi tarafından Lansmanı yapılan dokuz politika başkanlığına ait eylem planlarına ait tanıtım broşürleri dağıtıldı.                            Haber: Tuncay Ertan 
 



Anahtar Kelimeler: Partisi’ parti tanıtım kayıt standı
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli