Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

DEVA Erdek´in hizmetinde

DEVA Erdek´in hizmetinde

DEVA Erdek İlçe Başkanı Murat Sever: ?Erdek´i bölünmüşlükten kurtarmak istiyoruz?

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, ?Siyaset değil, hizmet üretmek istiyoruz? dedi.
28 Temmuz 2020 günü, DEVA Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir´in kendisine Erdek ilçe başkanlığı görevini vermesinden sonra beş kişilik kurucular heyetini oluşturarak, işe koyulduğunu vurgulayan Sever, ardından da 10 kişilik yönetim kurulunu gönderdikleri genel merkezden onay aldıklarını belirtti.
Parti ilçe teşkilatını kurma aşamasında vatandaşlarda, siyasete katılım konusunda bir korku gözlemlediklerine işaret eden Sever, ?Partimize katılmayı isteyen birçok vatandaşımız, ?Oğlumuz, kızımız, yakınımız çeşitli yerlerde çalışıyor. Bu partiye katılırsak acaba onlara zarar gelir mi?´ düşüncesini taşıyor? diye konuştu.
ERDEK SİYASETİNE GENÇ VE YENİ YÜZLER GİRMELİ
Erdek siyasetinde yıllardır bölünmüşlük yaşandığına dikkati çeken Sever, şu değerlendirmede bulundu:
?Erdek siyasetine artık yeni, genç yüzler ve kadınlar daha fazla girmeli. Biz Erdekliyiz. Burada büyüdür. Erdek´imizi çok seviyoruz. Erdek´e hizmet etmek ve çocuklarımıza çok daha güzel, yaşanabilir bir Erdek bırakmak istiyoruz. Erdek´e gelenlerin mutlu ayrıldığı, Erdek´te yaşayanların iş-aş sahibi olarak evlerine mutlu döndükleri bir Erdek´i hedefliyoruz. Ancak ne yazıktır ki, bir zamanlar Türkiye´de bir turizm markası olan Erdek, her konuda dip noktaya geldi. Erdekli gençler, aş-iş konusunda belediye ile Marmarabirlik arasında sıkıştı kaldı. Erdek´i yeniden marka yapmak ve ayağa kaldırmak istiyoruz. Katılımcı, şeffaf ve eğitimli bir ekiple, ilçemizi birleştirmek için Erdek´in hizmetindeyiz.? 

GENEL BAŞKANIMIZ TÜRKİYE´NİN ŞANSI
DEVA Genel Başkanı Ali Babacan´ın, geleceğin Türkiye´si için şans olduğunu belirten Sever, ?Genel başkanımız, bir dönemler ülkemiz ekonomisini düzlüğe çıkaran, topluma güven veren çok önemli bir ekonomist ve siyaset adamıdır? dedi.
Ülkemizde şu anda 62 ilde örgütlendiklerini bildiren Sever, Balıkesir´in 22
ilçesinin 9´unda da teşkilatlandıklarını, ülkemizin olası bir erken seçime gidebileceğini düşündüğünü belirtti.
YÖNETİM KURULU
Murat Sever´in ilçe başkanlığındaki DEVA´nın yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:
Aycan Ener(Teşkilat Başkanı), Şamil Arslan, Burcu Arslan, Dilek Ener, Murat Gürses, Kerim Çile, Uğur Kerem Demirci, Hakan İsrai, Gökhan Fıçıcı
Sever, DEVA olarak kapılarının tüm vatandaşlara açık olduğunu sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: DEVA Erdek hizmetinde
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false