Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Destek Eğitim Kurslarından 220 öğrenci faydalanıyor

Destek Eğitim Kurslarından 220 öğrenci faydalanıyor

Bandırma Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’ne bağlı Destek Eğitim Kursu, İhsaniye Mahallesi’nde inşa edilen ve Bandırma Belediyesi’ne ait yeni binasında, baştan sona değişen yeni idari yönetim ve eğitim kadrosuyla eğitime d

Bandırma Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’ne bağlı Destek Eğitim Kursu, İhsaniye Mahallesi’nde inşa edilen ve Bandırma Belediyesi’ne ait yeni binasında, baştan sona değişen yeni idari yönetim ve eğitim kadrosuyla eğitime devam ediyor.  Şu anda 220 kayıtlı öğrencisi bulunan kurumda 7. ve 8. sınıf öğrencilerine eğitim desteği veriliyor ve yıl boyunca da yeni kayıt istekleri kabul ediliyor. 
Verilen eğitim desteğinden yararlanmak isteyen öğrenciler ve velileri Destek Eğitim Kursu’na bizzat gelerek kayıt yaptırabiliyorlar.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açılan e-kpss kursunun da devam ettiği Bandırma Belediyesi Destek Eğitim Kursunda; 2022 – 2023 eğitim öğretim döneminde, üniversite giriş sınavlarına hazırlık kursu da planlanıyor. Yasal düzenlemeler, müfredat ve kadro hazırlığı sonrasında Bandırma Belediyesi sosyal medya hesaplarından bilgilendirme yapılacak. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı