Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

DENİZKURDU Tatbikatı'nda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat toprağa verildi

DENİZKURDU Tatbikatı

DENİZKURDU Tatbikatı'nda dalış eğitiminde rahatsızlanıp hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat, Erdek'te yapılan askeri törenle toprağa verildi.

Şehit Astsubay Canbulak, Erdek'te gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

DENİZKURDU Tatbikatı’nda dalış eğitiminde rahatsızlanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat (25) Balikesir'in Erdek ilçesinde Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun da katıldığı askeri törenle toprağa verildi.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, bugün, baba evinde helallik alındıktan sonra görev yaptığı Erdek'teki Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Mayın Filosu Komutanlığı'na getirildi. Burada yapılan törenin ardından bekar olan şehit Canbulat’ın cenazesi, öğlende Piri Reis Camii'ne getirdi. Şehidin annesi Necla ve babası Tamer ile kardeşi Enes Talha Canbulat'ın taziyeleri kabul ettiği askeri törene, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan, 6. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Levent Eğren, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Erdek Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, çevre ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat, kılınan cenaze namazının ardından Erdek Şehitliği'nde toprağa verildi.

Haber Merkezi

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı