Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Denize Düşen Adamı Kurtardılar

Denize Düşen Adamı Kurtardılar

Bandırmada hep zenginlere yardım ediyorlar, fakirlere yardım etmiyorlar diyen 88 yaşındaki Hıdır Taşçı kendini limanda denize attı. Şans eseri yakında bulunan balıkçı Mustafa Odabaş sandalı ile gelerek denizde çırpınan yaşlı adamı tutarak dışarı..

Bandırma`da "hep zenginlere yardım ediyorlar, fakirlere yardım etmiyorlar" diyen 88 yaşındaki Hıdır Taşçı kendini limanda denize attı. Şans eseri yakında bulunan balıkçı Mustafa Odabaş sandalı ile gelerek denizde çırpınan yaşlı adamı tutarak dışarı çıkardı.
Üzerinden kimlik olarak sadece Halk Otobüsleri İndirim kartı çıkan ve soğuktan titreyen yaşlı adamı, ambulans gelinceye kadar kurtarıcısı Mustafa Odabaş ellerini ovuşturarak ısıtmaya çalıştı, polis yunus ekibi de yaşlı adama yardımcı oldu. Levent Mahallesi`nde çocuğunun yanında kaldığını ve hiç yardım alamadığını ve her yerinin ağrıdığını söyleyen 88 yaşındaki Hıdır Taşçı kaymakama söyleriz sana yardım yaparlar diyenlere "Yardımı hep zenginlere yapıyorlar fakirlere yardım yapmıyorlar" diyerek dert yandı.  2 kişinin ayağa kaldırma sırasında ayağa kalkamayan yaşlı adam gelen 112 acil servis tarafından sedye ile alınarak Bandıra Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. 
Erdem Özcan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli