Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Denizde Kalp Krizi Geçiren Turist Öldü

Denizde Kalp Krizi Geçiren Turist Öldü

Balıkesirin Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarında denize giren yaşlı bir Alman turist, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Turistin cesedini, suya giren bir kadın tesadüfen buldu.

Balıkesir`in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları`nda denize giren yaşlı bir Alman turist, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Turistin cesedini, suya giren bir kadın tesadüfen buldu.
Edinilen bilgiye göre; Chp Küçükköy Belde Teşkilatının eski Başkanı Hale Doğan, saat 16.30 sıralarında, serinlemek için `Dak Bar` adıyla anılan mekanın yakınındaki mevkiden denize girdi. Biraz açıldıktan sonra sırtüstü karaya dönmek isteyen Doğan`ın omzuna bir el çarptı. Doğan başını çevirdiğinde kendisine çarpan elin, başı suyun içinde bir adama ait olduğunu fark etti. Turistin deniz tüfeğiyle balık avladığını düşünen Doğan, adamdan biraz uzaklaşarak yüzmeye devam etti. Ancak bir süre sonra dalgaların da etkisiyle az önce kendisine çarpan adamın yine yanı başında olduğunu fark eden Hale Doğan, elindeki deniz tüfeğinin zıpkınıyla balık avladığını düşündüğü adamın zıpkınla kendisini de kazara vurabileceğinden endişe ederek, adamı omzundan dürttü. Paniğe kapılan Doğan, çığlık atarak, plajdakilerden yardım istedi. Yüzerek Doğan`ın yanına gelen 2 genç, ölmüş olduğunu fark ettikleri yaşlı adamı kıyıya çekti. Jandarmayı arayan Hale Doğan, olay yerine gelen ekiplere olan biteni anlattı. Yapılan incelemeler sonrasında, ölen kişinin Klaus Loth adlı yaşlı bir Alman turist olduğu ve suda kalp krizi geçirdiği belirlendi.
Şeker hastası olduğu öğrenilen yaşlı adamın olay yerine 81 yaşındaki eşi Malina Loth, gözyaşlarına boğuldu.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı