Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Denizde balık yerine karaca avladı

Denizde balık yerine karaca avladı

Teknesiyle balık yakalamak için denize açılan Yahya Elibol, denizde canlı bir karaca yakaladı. Çanakkalenin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesinde, balık yakalamak için teknesiyle denize açılan balıkçı Yahya Elibol, denizde balık yerine canlı

Teknesiyle balık yakalamak için denize açılan Yahya Elibol, denizde canlı bir karaca yakaladı.
Çanakkale`nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi`nde, balık yakalamak için teknesiyle denize açılan balıkçı Yahya Elibol, denizde balık yerine canlı bir karaca yakaladı.
Sabah saatlerinde "Cansu" isimli teknesiyle Küçükkuyu Limanı`ndan denize açılan Yahya Elibol, Nusratlıaltı mevkisinin 2 mil açıklarında oltası ile avlanırken denizde bir cisim gördü.Cismin önce bir ceset olduğunu sanan Yahya Elibol daha sonra hareket ettiğini görünce yanına yaklaştı. Bir karacaile karşılaşan Elibol uzun bir uğraştan sonra hayvanı teknesine çekip Küçükkuyu`ya döndü. Orman İşletme Şefliği`ni arayan Elibol daha sonra karacayı Edremit Av ve Yaban Hayatı Koruma Merkezi`nden gelen yetkililere teslim etti. Küçükkuyu Orman İşletme Şefi Oygar Topaloğlu yaptığı açıklamada karacanın Edremit`te veterinerler tarafından tedavi edileceğini ve iyileşince tekrar doğaya salınacağını ifade etti.1 yaşında olduğu tahmin edilen karacanın köpeklerin saldırısından kurtulmak için denize atladığı düşünülüyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli