Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Demokrasi nöbetine katılım giderek artıyor

Demokrasi nöbetine katılım giderek artıyor

Balıkesir´de 15 Temmuz darbe girişimine karşı başlayan Demokrasi Nöbeti, 7. Gününe girerken, nöbete katılım giderek artıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından darbe girişimini kınayan ve lanetleyen ortak bildirinin okunduğu nöbette Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´da halka hitap etti.
Darbeciler temizlenene kadar mücadelenin süreceğini söyleyen Başkan Uğur, ?Darbeciler orduda, poliste, eğitimde, sağlıkta nerede varsa hepsinin icabına bakılıyor. Hepsine işten el çektiriliyor. Bunların hepsi mahkemeye çıkacak ve memurlukları da bitirilecek. Devlet darbecilerden hesap soracak? dedi.
Hükümet Meydanı´nda düzenlenen etkinlikte Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir birer konuşma yaptı.
Demokrasi nöbetinde, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi´nde grubu bulunan AK Parti, CHP, MHP ve Bağımsız üyeler tarafından yayınlanan ortak bildiri AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Birol Şahin tarafından okundu. Daha sonra AK Parti eski milletvekilleri Cemal Öztaylan ve İsmail Özgün´de birer konuşma yaptılar.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli