Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Değerler Eğitimi Projesinde Ödül Yağdı

Değerler Eğitimi Projesinde Ödül Yağdı

Edremit ilçesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce liselerarası yürütülen Değerler Eğitimi Projesi yarışmasının finalinde başarılı öğrencilere ödül yağdı.

Edremit ilçesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce liselerarası yürütülen "Değerler Eğitimi Projesi" yarışmasının finalinde başarılı öğrencilere ödül yağdı.
Değerler Eğitimi Projesi kapsamında çeşitli dallarda liseler arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren okul ve öğrencilere Şükrü Tunar Kültür Merkezinde yapılan bir tören ile `Katılım Belgesi, Plaket ve para ödülü` olarak verildi.
Müzik dalında ödüle layık görülen öğrencilerin eserlerini seslendirmeleri salondaki davetlilerden büyük alkış alırken Müzik Doktoru ve müzisyen Hasat Cihat Örter de bir konser verdi ve bu tip projeler ile bölgemizde gerçek müzik dâhilerinin çıkabileceğini müjdeledi.
"Değerler Eğitimi Projesi, Değerler Kaybına Çözüm Arayışının" bir ürünü olmakla birlikte, Çocuklarımıza sağlıklı kişiliğin temel taşlarını oluşturacağını" vurgulayan Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, "Çocuklarımıza bu tip projeler ile toplumsal ve evrensel değerleri kazandırmak gerekir. Çocuklarımızın kişilik ve karakterlerinin her yönüyle gelişmesini sağlamak, öğrencilerimizi; milli, manevi, kültürel, toplumsal ve evrensel değerlerle donanmış ve bu değerlerle yaşamayı yaşam biçimi haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmek temel amacını gütmektedir" dedi.
Şükrü Tunar Kültür Merkezi`ndeki ödül törenine İl Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Binay, İl Milli Eğitim Müdür yardımcılarından Muhsin Bostan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. 
Enver Dolgun


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli