Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?Değerler Eğitimi? projesinin yılsonu finali yapıldı

?Değerler Eğitimi? projesinin yılsonu finali yapıldı

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Değerler Eğitimi" projesinin yılsonu sergisi ve kapanış töreni gerçekleştirildi.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Değerler Eğitimi" projesinin yılsonu sergisi ve kapanış töreni gerçekleştirildi.
Balıkesir Lisesi Konferans Salonu´nda düzenlenen tören saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.
Erdek Halitpaşa İlkokulu Müdürü Serhat Deniz, Macarlar Ortaokulu Müdür Yardımcısı Huriye Korkmaz, Gönen Sarıköy Ortaokulu öğretmenlerinden Esen Şimşek, tüm idareci, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte hazırladıkları video sunumlarının ardından yaptıkları konuşmalarda, okullarında sevgi, saygı, hoşgörü, vefa gibi değerlerin üzerinde durulduğunu, bizi biz yapan değerler eğitimine gönül verildiğini ve bu anlamda yapılan projeleri tanıtarak emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz yaptığı konuşmada, 2013 yılında başlayan ve bugüne kadar devam eden ?Değerler Eğitimi? projesinde 270 okulda faaliyetlerin tamamlandığını söyledi.
?İnşallah bundan sonra da devam ettireceğiz. Bizim için en değerli varlıklar çocuklar. Sizler bu çocukları parlatan gerçek değerine ulaştıran insanlarsınız.? şeklinde konuşmasını sürdüren Cengiz, ?Özellikle 21. y.y. eşiğinde değerler konusunda çok ciddi problemler ortaya çıkmaya başladı. Bizler ülke olarak gelecek nesillere kendi kültürümüzü, tarihimizi, dini ve ahlaki değerlerimizi yansıtmak, çocuklarımızı değerlerimize uygun olarak yetiştirmek istiyoruz. Kültür aktarıcısı olarak anne, baba ve öğretmenler olarak bizler varız. Bizler bu güne kadar birçok faaliyetler gerçekleştirdik ve bundan sonra da devam ettireceğiz. Amacımız mutlu insanlar, erdemli insanlar yetiştirmek. Bizler de bu organizasyonlarla çocuklarımızı daha güzel daha iyi yetiştirmek istiyoruz.? dedi.
Yıl içinde yapılan etkinliklerden oluşan sununun ardından emeği geçenlere ?Katılım Belgesi? takdim edildi.
Program, Kadriye Kemal Gürel Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin ?Türkü Şöleni´ sunumunun ardından sona erdi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli