Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Davran'dan Türkeş’i anma mesajı

Davran

MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran MHP kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in aramızdan ayrılışının 26. yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi`nin kurucusu Alparslan Türkeş`i, hakka yürüyüşünün 26. yılında sevgi, saygı ve rahmetle andıklarını söyleyen Davran "Büyük devlet ve dava adamını kaybetmiş olmanın acısını, Türk Milletini olarak yüreğimizde halen hissediyoruz." dedi.

Başbuğ Türkeş’in gençlik yıllarından itibaren bütün ömrünü vatan ve milletine adadığını kaydeden Başkan Davran mesajında şu ifadelere yer verdi:  "Büyük değerler ölümleri ile bedenen aramızdan ayrılmış olsalar da, miras olarak bıraktıkları düşünceleri ile mevcudiyetlerini kendilerine inananlar olduğu sürece devam ettirirler. Başbuğumuz Alparslan Türkeş`de biz Türk Milliyetçilerine yol gösterecek, ışık tutacak sağlam temeller üzerine tesis ettiği, ülküsü ve fikirleri ile dünya üzerinde son Türk kalana ve son nefesini verene kadar, manevi olarak yaşayacaktır. 80 yıllık, mücadelelerle geçen, ömründe, daima önce `ülkem ve milletim` diyen Başbuğ, ülke çıkarlarını ön planda tutarak seçimler yerine nesillerin geleceğini düşünen bir lider olmuştur. Hedefinde daima Türk Milletinin ve Türk Dünyasının dirliği ve birliğini sağlamak olmuştur. Bizler O`na layık Türk Milliyetçileri olabilmek için, ondan aldığımız bayrağı daima yukarıda tutmak ve ileriye götürmek uğruna canımız pahasına da olsa Türk Milliyetçiliği yolundan, çizgisinden bir an olsun sapmadan çalışacağız. Başbuğum, Allah sizden razı olsun, ruhun şad, mekanın cennet olsun."

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Davran' Türkeş’ mesajı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı