Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Davran, Meclis Üyesi Yağcı’nın AK Parti üyesi olduğunu açıkladı

Davran,  Meclis Üyesi Yağcı’nın AK Parti üyesi olduğunu açıkladı

MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran, Erdek Belediyesi Meclis Üyesi M. Ali Yağcı’nın siyasi yaşamını AK Parti’de devam ettirdiğini bildirdi.

Erdek halkı arasında yanlış anlaşılmalara neden olunmaması için böyle bir açıklamanın yapılması gerektiğine dikkat çeken MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran, bir dönem siyasi yaşamını MHP’de sürdüren Mehmet Ali Yağcı’nın, Erdek Belediye Meclisi’nde AK Parti üyesi olarak görev yaptığını açıkladı. 

Siyasi yaşamını bir dönem Milliyetçi Hareket Partisi'nde sürdüren Mehmet Ali Yağcı’nın şu an siyasi yaşamını Cumhur İttifakı ortağı AK Parti’de, Erdek Belediyesi Meclis Üyesi olarak devam ettirdiği bilgisini aktaran MHP İlçe Başkanı Davran, şunları kaydetti: “Değerli Erdek halkı 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen ülkemiz için yüzyılın en yıkıcı doğal afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah böyle bir acıyı ülkemize ve milletimize bir daha yaşatmasın. Bu doğal afet sonucunda oluşan milli şuuru ve birlikteliğimiz bozulmasın. Bugünkü yapacağım kamuoyu açıklamasının sebebi göreve geldiğimiz günden bugüne kadar siz değerli hemşerilerimiz arasında yanlış bilinen bir konuyu aydınlığa kavuşturmak içindir. Siyasi yaşamında bir dönem Milliyetçi Hareket Partisi'nde görev yapan Mehmet Ali Yağcı, şu an siyasi yaşamını Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti’den Erdek Belediyesi Meclis Üyesi olarak devam ettirmektedir. Dolayısıyla AK Parti Üyesi Mehmet Ali Yağcı ile partimizin Cumhur İttifakı ortaklığı dışında uzaktan yakından hiçbir alakası olmayıp resmi kurum, kuruluş ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Teşkilatı adına temsil yetkisi yoktur. Ayrıca konu M. Ali Yağcı’nın şahsı ile de alakalı olmayıp tamamen halk arasında ki yanlış anlaşılmaları düzeltmek adına bu açıklama yapılmıştır.”  

Haber: Tuncay Ertan



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı