Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Daskyleion ve Kyzikos bölgemiz turizmine can katar

Daskyleion ve Kyzikos bölgemiz turizmine can katar

Eken Otelleri sahibi Mert Eken: Daskyleion ve Kyzikos ören yerlerinin ziyarete açılması bölgemiz turizmine katkı sağlar Bandırmadaki Eken Otelleri sahibi B. Mert Eken, şu anda ilçede otel enflasyonunun yaşandığına dikkati çekti.

Eken Otelleri sahibi Mert Eken: "Daskyleion ve Kyzikos ören yerlerinin ziyarete açılması bölgemiz turizmine katkı sağlar" Bandırma`daki Eken Otelleri sahibi B. Mert Eken, şu anda ilçede otel enflasyonunun yaşandığına dikkati çekti.
Bandırma sınırları içindeki Daskyleion ve Erdek sınırları içinde bulunan Kyzikos ören yerlerindeki arkeolojik kazıların tamamlanarak, tarihi yapıtların ortaya çıkarak,  ziyarete açılmalarının bölgeye turizm hareketliliği getirebileceğine, ancak bunun da çok zaman alacağına işaret eden Eken, Kapıdağ ile ilgili olarak da şu değerlendirmede bulundu: "Kapıdağ, öncelikle av turizmi olmak üzere turizmin her çeşidi için çok önemli bir doğa cennetidir. Tabii ki, öncelikle yollarıyla birlikte alt yapısı gerçekleştirilmeli, konaklama tesislerine kavuşturulmalıdır. Kapıdağ, iyi bir organizasyonla bölgemiz turizmini atağa kaldırabilir."
GÜNTAP`ın yönetim kurulu üyesi ve Bandırma-Balıkesir temsilcisi olmasının kendisi için onur kaynağı oluşturduğunu vurgulayan Eken, turizmde ülke düzeyindeki birçok turizm tesisinde uygulanan "Her Şey Dahil"in hem o işletmeye, hem de yöredeki esnafa zarar verdiğini belirtti.           Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli