Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Dar Gelirli 3 Aile Bedava Ev Sahibi Oldu

Dar Gelirli 3 Aile Bedava Ev Sahibi Oldu

Balıkesirde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının barınma sorunu bulunan vatandaşlara yönelik konut çalışması kapsamında üç aile bedava ev sahibi oldu.

Balıkesir`de, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nın barınma sorunu bulunan vatandaşlara yönelik konut çalışması kapsamında üç aile bedava ev sahibi oldu.
Balya ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, barınmaya muhtaç vatandaşların talepleri doğrultusunda beş aileye yeni ev yapılması ve iki ailenin de evlerinin onarılması amacıyla proje hazırladı.
Projenin, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından onaylanması üzerine beş yeni ev yapımı ve iki evin onarılmasını içeren proje kapsamında, tamamlanan 3 ev, barınmaya muhtaç ailelere teslim edildi.
Kaymakam Abacı, evlerin teslimi sırasında yaptığı konuşmada, devletin sağladığı imkanlar doğrultusunda vatandaşların mağduriyetlerinin giderildiğini, bu ve benzeri uygulamaların ailelere ekonomik anlamda büyük katkı sağladığını söyledi.
Abacı, iki ailenin de mevcut evlerinin geniş kapsamlı olarak onarımının yapılacağını bildirdi.
Vakıf tarafından yaptırılan evlerinin anahtarlarını teslim alan aileler, memnuniyetlerini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli