Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

DAĞLICA ŞEHİDİ BALIKESİR´DE GÖZYAŞLARI İLE TOPRAĞA VERİLDİ

DAĞLICA ŞEHİDİ BALIKESİR´DE GÖZYAŞLARI İLE TOPRAĞA VERİLDİ

Hakkari Dağlıca´da yaşanan terör saldırısında şehit olan Balıkesirli Astsubay Deniz Göçkün, on binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari Dağlıca´da yaşanan terör saldırısında şehit olan Balıkesirli Astsubay Deniz Göçkün, on binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazını kıldıran imamın terör örgütüne yaptığı bedduaya on binlerce Balıkesirli ?amin´ dedi.
Dağlıca´da ki hain saldırıda şehit olan 16 askerden birisi olan Balıkesirli Astsubay Deniz Göçkün, memleketi Balıkesir´de toprağa verildi. Şehidin cenaze törenine Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Tümgeneral Mehmet Akyürek, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, İl Jandarma Komutanı Ömer Arık, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin, AK Parti Balıkesir Başkan Vekili M.Baki Yarımdağ, CHP ve MHP Milletvekilleri il başkanları ile on binlerce vatandaş katıldı. Cenaze töreni tarihi Zağnos Paşa Cami´nin restorasyonda olması sebebi ile caminin hemen önündeki meydanda düzenlendi. Şehit Astsubay Deniz Göçkün´ün Türk Bayrağı´na sarılı tabutu önünde Kuranı Kerim okundu. On binlerce vatandaşın katıldığı cenaze namazı öncesinde Balıkesirliler şehidine olan haklarını helal etti. Cenaze namazı sonrasında Balıkesir Müftü Yardımcısı Necati Kara´nın terör örgütleri için ettiği bedduaya on binlerce vatandaş tek bir ağızdan ?amin´ dedi. Müftü Kara, ?Fitne ve fesat yuvası olan, onu temsil eden terör şebekelerine, bunlara yardımcı olanlara, milletimizin istiklaline kast eden din düşmanlarına, bu bayrak düşmanlarına fırsat verme Allah´ım. Onları kahreyle Allah´ım, perişan eyle Allah´ım. Allah´ım, Milletimizi bölüp, parçalamaya çalışanları perişan eyle? dedi. Cenaze namazı sonrasında şehidin na´şı omuzlanarak top aracına konuldu. Balıkesirlilerin ve şehidin ailesinin göz yaşına boğuldu. Tekbir sesleri ve ?Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez´ sloganları eşliğinde uğurlanan Deniz Göçkün´ün cenaze Balıkesir Garnizon Şehitliği´nde toprağa verildi.

Balıkesir YENİ GAZETEM



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli