Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CURLİNG SPORUNU TANITIYORUZ?

CURLİNG SPORUNU TANITIYORUZ?

Okul sporlarına dahil edilen yeni bir spor dalı olan Curling sporunun öğrenilmesi, yaygınlaştırılması ve

Okul sporlarına dahil edilen yeni bir spor dalı olan Curling sporunun öğrenilmesi, yaygınlaştırılması ve sporcu yetiştirilmesi amacıyla Curling Federasyonunun Spor Genel Müdürlüğümüz ile ortak projesi, Balıkesir İl Müdürlüğünde de hayata geçecek. Proje kapsamında İl Müdürlüğünce, Güney Marmara Kalkınma Ajansına sunulan bu proje kabul edilerek Gençlik Liderlerimiz ve Antrenörlerimiz için Eğitmen Eğitimi düzenlenecektir.
Curling sporu eğitimi, 8´er kişilik gruplara teorik ve uygulamalı olarak 4´ er gün 16´ şar saat olmak üzere 2 farklı gruba 8 gün uygulanacak.
Projeyi başarı ile tamamlayan eğitmenler, İl Müdürlüğünün uygun gördüğü Gençlik merkezlerinde, okullarda, alışveriş merkezlerinde, spor salonlarında, huzur ve konuk evlerinde, yaşlı ve çocuk evlerinde, ceza evlerinde Curling sporunu yaygınlaştıracaklar ve Curling sporu ile her yaştan bireyleri tanıştırmış olacaklar.
Balıkesir İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Curling Federasyonuna ve GMKA´na projenin kabulünde, projeye destekleri dolayısıyla teşekkür ederek, tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı Floor Curling sporuna davet etti. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: CURLİNG SPORUNU TANITIYORUZ
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı