Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Cumhuriyet için Sürdüler

Cumhuriyet için Sürdüler

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü organizasyonu ile bir araya gelen motosiklet tutkunları Cumhuriyetin 90.yılı için sürdü.

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü organizasyonu ile bir araya gelen motosiklet tutkunları Cumhuriyetin 90.yılı için sürdü. 
Türkiye Motosiklet Platformu tarafından tüm Türkiye`de eş zamanlı olarak planlanan Cumhuriyet Kortejleri, Balıkesir`de 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü organizasyonu ile gerçekleşti. Motosikletlerini bayrakları ile süsleyen rüzgar tutkunları halkın alkışları arasında sürüşlerini Atatürk Anıtında tamamladılar. Motosiklet tutkunlarına Balıkesir Üniversitesi Bisiklet Grubu da eşlik etti.
Atatürk anıtı önünde motosikletlerini sıralayan kulüp üyeleri, kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına saygı duruşunda bulundu. Burada kulüp üyesi Mustafa Saran bayrak şiiri ile coşkulu dakikalara imza atan kulüp üyelerinin başka bir sürprizi de vardı.  Ercan Arslan kız arkadaşı Enise Günsal`a motosikletlerin arasında evlenme teklif etti. Kulüp üyelerinin - Sıkıysa "Hayır"  de ! yazan pankartı neşeli görüntülere sahne olsu. Duygu dolu anlar yaşayan ve şaşkınlığını gizleyemeyen Enise Günsal teklife büyük bir sevinçle "Evet" dedi. 
Dernek başkanı Özgür CANDAR "Öncelikle Cumhuriyetin kabulünün 90.yılı tüm ulusumuza kutlu olsun. Ulu önder Atatürk ve silah arkadaşlarını ile birlikte bu vatan uğruna can veren şehitlerimizi minnet ve şükran duyguları ile anıyoruz. Bizlere miras bıraktıkları Cumhuriyet`in yılmaz bekçileriyiz. Kortejimize katılan tüm motosiklet tutkunlarına çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha duyarlılıklarını gösterdiler." Dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli