Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Cumhur ittifakının siyaset üstü olduğunu söyledi

Cumhur ittifakının siyaset üstü olduğunu söyledi

MHP İlçe Başkanı Bağcı´dan gazetemize ziyaret

MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı, Cumhur ittifakının siyaset üstü olduğunu ileri sürdü.

Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı gazetemizi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin 24 Haziran´da yapılmasının kesinleşmesini takiben gazetemizi ziyaret eden MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı, 24 Haziran´da yapılacak olan erken seçime hazır olduklarını söyledi.

Türkiye´nin bekası açısından Cumhur İttifakı´nın korunmasının gerektiğinin altını çizen MHP İlçe Başkanı Fatih Bağcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Liderimiz Devlet Bahçeli´nin dediği gibi Milliyetçi Hareket Partisi  pazarlık yapmaz, yapmamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi´nin ilke ve ülküleri alınıp satılamaz, aksini iddia edenler ise hüsrana uğrayacak ahlaksızlardır. 24 Haziran 2018´de küresel saldırı ve tahakküme cevap verilecektir.? dedi.

Bağcı, devam eden konuşmasında "Türkiye 24 Haziran´da sandık başına gidecek. Pusuya yatıp Cumhur İttifakı´nın çatlamasını bekleyen odaklara asla fırsat vermeyeceğiz. MHP Erdek İlçe Teşkilatı olarak hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde var gücümüzle çalışacağız. Asıl olan her zaman Türk Milleti ve Türk Devletidir. Genel Başkanımız Bahçeli´nin yaptığı konuşmalarda, defaten dile getirdiği ?Önce devletim ve milletim, sonra partim ve ben´ cümlesi şahsının ve Milliyetçi Hareket Partisi´nin yüklenmiş olduğu misyonun en bariz örneklerinden biridir. 24 Haziran 2018´de icra edilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin devletimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.? diyerek sözlerine ekledi.

Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımını da gerçekleştirdiklerini kaydeden Bağcı, şahsının ve yönetiminin durmaksızın çalışacaklarını belirtti.

MHP Erdek İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Murat Koç (Başkan Yardımcısı) İsmail Yıldırım (Başkan Yardımcısı) İsmail Dalgıç (Teşkilatlandırma Başkanı) Oğuz Orhan (Muhasip Başkan) Gökhan Akyıldız (Genel Sekreter)

Haber:Tuncay Ertan

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı