Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Cumhur İttifakı´nın genç meclis üyesi adayı Dalgıç´tan iddialı sözler

Cumhur İttifakı´nın genç meclis üyesi adayı Dalgıç´tan iddialı sözler

Cumhur İttifakı kapsamında Erdek Belediye Meclisi´nin 7. sırasında aday gösterilen İsmail Dalgıç, seçildiği takdirde Erdek gençliğinin Meclis´te gözü, kulağı ve sesi olacağını söyledi.

Cumhur İttifakı kapsamında Erdek Belediye Meclisi´nin 7. sırasında aday gösterilen İsmail Dalgıç, seçildiği takdirde Erdek gençliğinin Meclis´te gözü, kulağı ve sesi olacağını söyledi.
Cumhur İttifakı listesinden, Erdek Belediye Meclisi´nin genç adaylarından İsmail Dalgıç, 31 Mart seçimlerini değerlendirdi.
Geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret ederek adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Dalgıç, 31 Mart tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakı kapsamında sahsına AK Parti listesinde yer verilen en genç meclis üyesi adayı olduğunu belirterek, seçildiği takdirde Meclis´te Erdek gençliğinin sözcüsü olacağını belirtti. 

AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turhan Gün´ün meclis listesinin 7. sırasından seçime giren Dalgıç, "Erdek´li büyüklerim, ablalarım, arkadaş ve kardeşlerim beni bilirler. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilen bir insanım. Milliyetçi, Atatürkçü, örf ve adetlerine bağlı, vatanı için göreve her daim hazır olan Türkiye ve Erdek aşığı bir bireyim. 1999 - 2002 yılları arasında Erdek Ülkü Ocağı, 2002 -2006 yılları arası Bandırma Ülkü Ocağı, 2005 - 2008 yılları arasında da Balıkesir Ülkü Ocakları´nda her kademede görev aldım. 2008 yılından bu yana MHP Erdek İlçe Teşkilatı çatısı altında aktif olarak siyasetin içerisindeyim.? dedi.
Dalgıç, devam eden konuşmasının devamında şunları kaydetti: ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´nin birlikte gerçekleştirdikleri Cumhur İttifakı kapsamında MHP Genel Merkezi´nin girişimleriyle cennet ilçemiz Erdek Belediyesi´nin Cumhur İttifakı Belediye Meclis listesinde aday gösterildim. Bölücü terör örgütü PKK´nın desteklediği HDP dışında tüm siyasi partililerin oylarına talibim. Allah nasip eder ve meclise girebilirsem partili, partisiz gözetmeksizin Erdekli gençlerin meclisteki gözü, kulağı ve sesi olmaya hazırım. Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın dediği gibi ?Seçimler kavga aracı olmasın. Sel gider kumu kalır. Bu seçimde gidecek ama siz akraba olarak komşu olarak kalacaksınız´ sözlerine aynen katılıyorum. Hayırlısı ne ise onun olmasını temenni ediyor, herkesin desteğini bekliyorum."
Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli