Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Çöp konteyneri koyma yerleri belirlendi

Çöp konteyneri koyma yerleri belirlendi

Erdek Belediye Meclisi´nin 02.09.2015 tarih ve 2015/75 sayılı kararı ile ilçemize daha çağdaş, düzenli, temiz ve estetik görünüm kazandırmak için imar planında

Erdek Belediye Meclisi´nin 02.09.2015 tarih ve 2015/75 sayılı kararı ile ilçemize daha çağdaş, düzenli, temiz ve estetik görünüm kazandırmak için imar planında, bahçeli ayrık nizam olarak düzenlenmiş siteler-apartmanlar ve konaklama yerleri (otel-motel-kamping-pansiyon) kendi mülkiyetleri içinde iç ve dış duvarları beyaz badanalı, üstü kapalı, ön kapakları koyu renk yağlı boya ile boyanmış olan çöp konteyner koyma yerleri yapılması gerektiği belirlendi.
Sahil Mahallesi, Piri Reis Caddesi ?pilot bölge? olarak seçilerek çalışmalara başlanılmış olup yapılan çalışmalarda sona gelindi.
Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü´nce şu açıklama yapıldı:
?Bu kapsamda alınan kararın ve yapılan çalışmaların, vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkiler sonucunda ne kadar isabetli olduğu gözler önüne serilmiştir. Verilen hizmet sonrasında insanların bu bağlamda hayatlarının kolaylaştığı ve çevreye verilen değerin hijyen, sağlık ve modernize açısından üst noktalara taşındığı görülmüştür. 

Buradan yola çıkarak, ilçemizde ayrık nizam olan her yapıda bu uygulamayı gerçekleştirerek, çevre ve görüntü kirliliklerini ortadan kaldırıp, halk sağlığının korunmasına katkı sağlamış ve halkımızın da desteği ile çalışmalarımızı biran önce tamamlayıp, amacımıza ulaşmış olacağız.
Bu bağlamda apartman yöneticilerinin Bele-diyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü´ne başvurmaları gerekmektedir.? Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli