Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Çöl sıcakları onlara vız geliyor

Çöl sıcakları onlara vız geliyor

Bandırmaspor Yaz Okulunda bulunan 116 öğrenci 40 derece sıcağa rağmen, haftanın 3 günü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor`un `Yaz Okulu`nda 116 öğrenci futbolun temel tekniklerini öğrenmek, üst takımlara da top koşturabilmek için, ne çöl sıcaklarına aldırıyor, nede tatil için zaman ayırıyor.
Temmuz ayının zaman zaman 40 dereceyi bulan sıcağında yeşil çimler üstünde hocalarının kontrolu altında futbolun temel tekniklerini öğrenmeyi yeğleyen 1999-2004 doğumlu gençlerin tek hedefi ileride iyi bir futbolcu olmak.
Bandırmaspor Alt Yapı sorumluları Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi nezaretinde haftanın 3 günü çalışmalarını sürdüren gençler zaman zaman sıcaktan bunalsalar da oyun alanında yanlarında getirdikleri sularla serinlemeye çalışıyorlar.
4. yılında , Alt yapıda  U-13`den U - 19` a kadar 6 kategori,de mücadele veren Bandırmaspor ,U-16 dışında tüm branşlarda başarılı olan bordo beyazlı alt yapı takımları. .ile Türkiye Şampiyonalarına katılıp gruplara gitme şansı elde ettiklerine dikkati çeken Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi, ``. Bunlar bizim için ölçü değil,  şampiyonluklar gelip-geçici,  Biz bu gruplarından içersinden her yıl bir sporcuyu A takıma gönderirsek biz o zaman şampiyonuz. Bizim hedefimiz bu.
Onu da bu sene gerçekleştireceğiz alt yapıya çok değer veren,  bir hocanın  geldiğine inanıyorum.  Fuat Yaman hocam bize çok güzel ışıklar verdi. Beş oyuncumuzu yukarıya aldı.  En azından başlangıçtır, kampa götüreceğini de söyledi. Ben bu oyuncular içersinden de a takım formasının giyecek olan futbolcular olduğun a inanıyorum.
Bandırmaspor yaz okulunda  116 oyuncu olduğuna da dikkati çeken Ahlatlı, `` Bu gruptan da alt yapıya 25 oyuncu seçmeyi düşünüyoruz. Bandırmaspor`un tabanını buradan oluşturacağız. 50 gün sürecek olan Yaz okullarındaki temel amacımız bir yıl çalıştırıp çok yetenekli  1999-2004 doğumlu oyuncuları Bandırmaspor da lisanslı sporcu haline getirmek, 
Biz burada Bandırmaspor`un kapısını tüm gençlere açtık. Ücret almadan, her türlü ihtiyaçlarını gidererek, Kim Bandırmaspor`a gönül veriyorsa ben futbolcu olacağım diyorsa, hiç kimseyi kırmadan denemelere veya çalışmalara alıyoruz. 
Şartlarımızı geliştirirsek bir de ``Kış Okulu`` açacağız.  Bu öğrencilerimizi kışında  hafta tatillerinde bizlerinde katılımıyla ve iyi hocalarla  çalıştırmaya devam edeceğiz.
Haber : Ahmet Pesen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı