Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Çöken yol polisi alarma geçirdi

Çöken yol polisi alarma geçirdi

Bandırmada kuyumcuya 2 metre uzaklıkta yol çökünce hırsızlar tarafından tünel kazıldığı zannedildi. Alarma geçen polis, belediye ekiplerine bölgeyi kazdırınca, yolun altındaki eski tonozun çöktüğünü belirledi.

Bandırma`da kuyumcuya 2 metre uzaklıkta yol çökünce hırsızlar tarafından tünel kazıldığı zannedildi. 
Alarma geçen polis, belediye ekiplerine bölgeyi kazdırınca, yolun altındaki eski tonozun çöktüğünü belirledi.
Yoğun araç ve yaya trafiğinin olduğu Terziler Caddesi`nde bir kuyumcu dükkanı na 2 metre yakınında çökme meydana gelince ilçede hırsızların kuyumcuya tünel kazdığı söylentisi yayıldı. Alarma geçen polis ekibi olay yerine geldi.
"Hırsızlar kuyumcuya tünel kazmış" söylentisinin bir anda duyulması üzerine çok sayıda vatandaş olay yerinde toplandı. Bazı kişiler cep telefonlarıyla çöken yolun fotoğrafını da çekerken polis yolu araç trafiğine kapattı. Belediyenin iş makinesiyle yaptığı kazı sonucu yolun altındaki tonozda çökme yaşandığı saptandı. İş makinesiyle kazılan caddede 3 metre derinlikte 4 metre genişlikte bir çukur kazıldı. Kazı sonunda yapım tarihi bilinmeyen daha önce içinden yağmur ve kanalizasyon suyunun aktığı eski bir tonoz kalıntıları ortaya çıktı. Çökmenin eski tonozda biriken suların toprağı gevşettiği ve üstünden geçen araçların baskısı sonucu meydana geldiği tespit edildi. Açılan çukur toprak malzeme ile doldurulduktan sonra cadde yeniden araç trafiğine açıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli