Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde yakalandı

Çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’nün, il genelinde asayiş ve huzurun devamı için çalışmaları sürüyor.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’nün, il genelinde asayiş ve huzurun devamı için çalışmaları sürüyor.
Bu kapsamda, il merkezi, Edremit, Bandırma, Erdek, Gönen, Bigadiç, Sındırgı, Susurluk ve Gömeç ilçelerinde yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 104 kişi yakalanırken, 8’i tutuklandı, 7 kişi adli kontrol koşuluyla, 89 kişi ise haklarında yapılan adli işlemler sonucunda serbest bırakıldı. Çalışmalar sırasında 1.368 adet sentetik ecza hap, 852 gram metamfetamin maddesi, 367 gram esrar maddesi, 9 kök kenevir bitkisi, 4 adet ectasy hap, 2 gram eroin maddesi, 2 adet hassas terazi, 1 adet tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca, 47 adet fişek, suçtan sağlandığı değerlendirilen 3480 lira ele geçirildi.
İKİ AYRI OERASYON DAHA
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, yine iki ayrı operasyonda da ruhsatsız silahlar ele geçirdi.
Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Kepsut, Manyas, Savaştepe, Sındırgı ve Susurluk’ta yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 156 kişi yakalanıp, 78’i tutuklandı. Bu çalışma sırasında 23 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 206 adet fişek, 6 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait 1 adet fişek ele geçirildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü, Karesi, Bandırma, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Savaştepe ve Susurluk’ta ise çeşitli suçlardan aranan 17 kişiyi yakalayıp, 9’unu tutukladı. Çalışma sırasında 4 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 8 adet fişek ve 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.
Haber Merkezi
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı