Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Çocuklara tarih ve çevre dersi verildi

Çocuklara tarih ve çevre dersi verildi

1.Edremit İda-Zeytin Kültür & Sanat Günleri kapsamında, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Antandros Tarihi Antik Kentini Koruma, Kurtarma ve Yaşatma Derneği ile birlikte sürdürülen çalışmalarda çocuklara tarihi Antandros kenti ve çevre duyarlılığ

1.Edremit İda-Zeytin Kültür & Sanat Günleri kapsamında, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Antandros Tarihi Antik Kentini Koruma, Kurtarma ve Yaşatma Derneği ile birlikte sürdürülen çalışmalarda çocuklara tarihi Antandros kenti ve çevre duyarlılığı anlatıldı.
1.Edremit İda - Zeytin Kültür & Sanat Günleri kapsamında "Çocuklarla Antandros`u keşfediyoruz" konulu etkinlik düzenlendi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Antandros Tarihi Antik Kentini Koruma, Kurtarma ve Yaşatma Derneği ile birlikte sürdürülen çalışmalarda çocuklara tarihi Antandros Antik Kenti gezdirilerek tarihi kent ve çevre duyarlılığı anlatıldı.
Çocuklara Antandros`un tarihinin yanı sıra çevre duyarlılığı konularının anlatıldığı programların sonunda dernek yöneticilerine ve çocuklara teşekkür plaket ve belgeleri verildi.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli