Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Çocuk istismarına karşı tek yürek olundu

Çocuk istismarına karşı  tek yürek olundu

Altıeylül İlçesinde eğitim gören öğrenciler ve ailelerinin ?Çocuk İstismarını Önlemek ve Bilgilendirmek´ amacıyla Balıkesir Üniversitesi, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Alteylül Belediyesi ortaklığında bir protokol imzalandı.

Protokol kapsamında görev alan kurum yetkilileri ile bir araya gelinen toplantıda konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, kurumlar tarafından yapılan yatırımların en önemlisinin eğitime yapılan yatırım olduğunun altını çizdi.
Avcı sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Çocuklar her ailenin çiçeği olduğu gibi bir toplumun da çiçeği, gülü, bülbülüdür. Onlara ne kadar değer verirsek, o çiçeği yetiştirmek için ne kadar gayret sarf edersek o kadar verim alırız. Bu günün çocukları, yarının yetişkinleri. Bir sayfaya ne yazarsanız o sayfada onu okursunuz. Çocuklarımıza da bugün ne verirsek yarın büyüdüklerinde onu alırız. Çocuklarımıza farklı istismarların önüne geçerek, sevgiyle muhabbetle yetiştirirsek onlar da büyüdüklerinde topluma faydalı birer birey olarak hayata devam ederler. Belediye olarak yaptığımız protokollerin en büyüğünü Milli Eğitim ve Balıkesir Üniversitesi ile yaptık.? dedi.

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli