Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Cinayet zanlısı babası çıktı

Cinayet zanlısı babası çıktı

Bandırma'da silahla vurularak öldürülen lise öğrencisinin katil zanlısı babası çıktı.

Bandırma'da silahla vurularak öldürülen lise öğrencisinin katil zanlısı babası çıktı.

Karnından pompalı tüfekle vurularak ağır yaralı halde bulunan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren lise öğrencisi Ali Haydar Beypınar (19) katil zanlısı, öz babası çıktı. Polis tarafından gözaltına alınan ve cinayet suçundan sabıkalı baba Kemal Beypınar (55) suçunu itiraf etti.

Bandırma'da geçtiğimiz gün saat 03.30 sıralarında Hacıyusuf Mahallesi Vecihibey Caddesi`nde meydana gelen olayda, lise son sınıf öğrencisi olan Ali Haydar Beypınar, pompalı tüfekle iki kez ateş edilerek karnından vuruldu. Silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ali Haydar Beypınar`ı kanlar içinde buldu. Ağır yaralı Beypınar, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Liseli genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Cinayeti araştıran polis, eşinden boşandıktan sonra oğlu ile birlikte bir süre önce Bandırma'ya yerleşen, bir kadınla birlikte yaşayan ve gazino işleten baba Ali Haydar Beypınar`dan şüphelendi. Daha önce karıştığı iki cinayet suçundan sabıkası bulunan Kemal Beypınar`ın, yapılan sorgulamasında suçunu kabul ettiği öğrenildi. Oğlu ile olay günü ailevi nedenlerden tartıştığını ve bu nedenle elini kana buladığını söyleyen Kemal Beypınar, her şey bir anda oldu ifadesi verdi.

Sorgulaması tamamlanan katil zanlısı Kemal Beypınar, mahkemeye sevk edildi.

Haber : Erdem Özcan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli