Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Cinayete kurban giden çiftler toprağa verildi

Cinayete kurban giden çiftler toprağa verildi

Geçtiğimiz günlerde Akçay Mahallesinde cinayete kurban giden çift ayrı mezarlara gömüldü.

Geçtiğimiz günlerde Akçay Mahallesinde cinayete kurban giden çift ayrı mezarlara gömüldü.
Edremit İlçesi Akçay Mahallesinde ikamet ettikleri evlerinde 21 Haziran akşamı evlerinde bıçakla öldürülmüş olarak bulunan karı kocanın cenazeleri Edremit Şehir Mezarlığına eşi ise Zeytinli Mezarlığında toprağa verildi.
Akçay Mahallesindeki evlerinde bıçakla öldürülmüş halde bulunan Muharrem Teköz (53) oğlu ve kızının yetişemediği cenaze namazına Edremit Bayramyeri Zekeriya Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrası akrabaları ve mahallelilerin katılımı ile Edremit Şehir Mezarlığına defnedildi. Akçay Mahallesindeki evlerinde bıçakla öldürülen Muharrem Teköz'ün (53) eşi Beyhan Teköz'ün (53) Müslümanlıktan çıktığı ve Hıristiyanlığı seçmesi sonucu din değiştirdiği öne sürülmesi iddiasıyla din görevlisi bulunmadan Zeytinli Mahallesi mezarlığında toprağa verildiği öğrenildi.
Akçay Mahallesindeki evlerinde bıçakla öldürülmüş halde bulunan Muharrem Teköz ve eşinin cinayete kurban gitmesine bir anlam veremediklerini dile getiren akrabaları, tek dileklerinin katil veya katillerin en kısa sürede yakalanması olduğu yönünde görüş bildirdi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli