Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Cinayet suçundan aranan şüpheli yakalandı

Cinayet suçundan aranan şüpheli yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarla...

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarla, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Kasten Adam Öldürme” suçlarından hakkında “Yakalama Kararı” bulunan 1974 doğumlu İ.Ş. polisin başarılı operasyonuyla ele geçirildi.
Balıkesir Kasaplar Mahallesindeki kız öğrenciler tarafından kiralanan apart dairede saklandığı ihbarı alan polis operasyonla cinayet zanlısını kıskıvrak yakaladı.
Düzenlenen operasyon hakkında basına bilgi veren emniyet yetkilileri, 1974 doğumlu zanlı İ.Ş. ile birlikte kaldıkları tespit edilen apart daireyi kiralayan 1993 doğumlu E.E.T., 1994 doğumlu E.A. isimli bayanlarında yakalandığı, evde yapılan aramalarda ruhsatsız tabancalar, mermiler ile başkası adına düzenlenmiş nüfus cüzdanının ele geçirildiği, şüpheli İ.Ş’nin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine sevk edildiği bildirildi.
Polis tarafından yapılan açıklamada ele geçirilen malzemeler: “2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet tabancalara ait şarjör, şarjörler içerisinde 35 adet dolu fişek ile yakalanan şüphelinin üzerinden 1 adet D.G. isimli bir şahıs adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı.”



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli