Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Cinayet zanlıları yakalandı

Cinayet zanlıları yakalandı

Edremit İlçesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hakan Tuncer´in katil zanlıları ile onlara yardım ve yataklık eden 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Perşembe akşamı Edremit Cumhuriyet Meydanında bir işyerine yapılan silahlı saldırı sonucu ağır yaralı olarak Edremit Devlet Hastanesine kaldırılan Tuncer hayatını kaybetti.
Konuyla ilgili hızlı ve başarılı bir çalışmaya imza atan Edremit Polisi kısa sürede katil zanlıları ile onlara yardım ve yataklık yapanları düzenlediği operasyonlarla ele geçirdi.
Emniyetteki sorgularının ardından kar maskeli katil zanlıları iki kardeş Ö.K.(14) ve O.K.(22) gözaltına alındı. Katil zanlılarının yanı sıra olayda yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla 8 kişi daha gözaltına alındı. Polis, yaptığı operasyonlarda olayda kullanıldığı iddia edilen otomatik av tüfeğini ele geçirerek savcılığa teslim etti.
Savcının talimatıyla ifadesi alınan şüphelilerden ikisi emniyetten serbest bırakılırken, sekiz zanlı ise adliyeye sevk edildi. Tuncer´e ateş açılan motosikletteki iki zanlının kardeş olan O.K (22) ve Ö.K. (14) olduğunun belirlendiği kaydedildi. Polis, şüphelilerin evlerinde yaptığı aramada dört pompalı tüfeği daha ele geçirildiği öğrenildi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Cinayet zanlıları yakalandı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli