Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Çiftçilerden mavi kapak kampanyasına destek

Çiftçilerden mavi kapak kampanyasına destek

Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım, Adım Engelleri Aşalım kampanyasına ilçemiz çiftçileri de destek veriyor.

`Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım, Adım Engelleri Aşalım` kampanyasına ilçemiz çiftçileri de destek veriyor.
Türkiye`nin birçok yerinde başlatılan, "Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım" kampanyasına İlçemiz çiftçilerinden Ahmet Ediz ile Hasan Ispanakçı`da destek veriyor. 
Mavi Kapak toplama kampanyasını devamlı müşterisi oldukları Cafe Özgü`de gördüklerini söyleyen Erdek`li çiftçilerden Ahmet Ediz ve Hasan Ispanakçı isimli iki arkadaş, cafe işletmecisinin gösterdiği örnek davranıştan kendilerinin çok etkilendiğini itirafından bulunup, kullandıkları pet şişelerin kapaklarını çöp yerine artık ceplerine koyup, Cafe Özgü`ye teslim ettiklerini belirttiler.
Toplanan kapaklarla engelli vatandaşların, tekerlekli sandalye sahibi olacağını öğrenmelerinden sonra, kampanyaya bireysel olarak katılma kararı aldıklarını dile getiren Ediz ve Ispanakçı, çiftçilikle ilgili işimizi yaptıktan sonra mavi kapak toplamak için kolları sıvıyoruz. Ailemiz, komşularımız ve arkadaşlarımız da yardımcı oluyorlar. Topladığımız kapakları Cafe Özgü`ye teslim ediyoruz. Cafe sahibinin de biriken tüm mavi kapakları koliler halinde Emekli Lise Müdürümüz Namık Güven Hocamıza teslim ettiğini, hocamızın da Bandırma`da gazetecilik ve yazarlık yapan emekli Edebiyat Öğretmeni Önder Balıkçı`ya verdiğini öğrendik. Biz çiftçiler olarak engellilere umut olabilmek çok güzel bir duygudur, şeklinde konuştular.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı