Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

CHP'nin 1. sıra adayı Tüm ve Sarı el ele verdi

CHP

7 Nisan itibari ile tüm partilerin 2015 genel seçimlerindeki Milletvekili aday listelerinin kesinleşmesi ile birlikte gözler saha çalışmalarına kilitlendi.

 

7 Nisan itibari ile tüm partilerin 2015 genel seçimlerindeki Milletvekili aday listelerinin kesinleşmesi ile birlikte gözler saha çalışmalarına kilitlendi.
CHP Balıkesir 1.sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tüm, seçim çalışmaları kapsamında 8 Nisan 2015 günü Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile birlikte ilçemize bağlı Karşıyaka, Şahinburgaz ve Ballıpınar Mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaret ettiği mahallelerde Balıkesir'in ve Kapıdağ bölgesinin sorunlarını bildiklerini bu sorunların çözümü için bölge halkı ile birlikte çalışacakları sözü veren Tüm, yüzü tabana dönük bir milletvekili olacağını, halkın vekili olacağını ve bölgenin sorunlarını meclise taşıyacağını açıkladı.
Tüm, Başkan Sarı ile birlikte öğrencilere tablet dağıttı
CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Mehmet Tüm, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'nın, ilkokul öğrencilerine spor malzemeleri ve tablet bilgisayar hediye kampanyasında da yer aldı. Çocukların sevincini paylaşan Mehmet Tüm ve Hüseyin Sarı ilkokul sıralarına oturarak o yıllara geri döndüler.
Günün bir diğer etkinliği de, Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesi'ne ziyarete giden Mehmet Tüm ve Hüseyin Sarı, Atatürk ilke ve devrimlerine uygun, yenilikçi, çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim sistemi için Atatürkçü Düşünce Dernekleri ile beraber hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi.
Mehmet Tüm, 7 Haziranda değiştirilmiş bu gerici eğitim sistemini değiştireceklerini ve modern bir eğitim sistemini getireceklerini söyledi.
Daha sonra Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesine ziyaretine giden Tüm ve Sarı, iktidar oldukları takdirde dil, din, ırk gözetmeksizin halkın özgürlüğü ve refahı için çalışacaklarını belirten Tüm, ”Etnik köken ayırt etmeksizin insan odaklı demokratik bir Türkiye için çalışacağız” diye konuştu.
Haber Merkezi



ışık aktaş
14.04.2015 23:09:42
CHP ye Erdekte başarılar diliyorum.Çağdaş yaşam,eğitim ,demokrasi chp ile yaşanır.

  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli