Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP´nin aday adayı Değirmenci Ankara´dan umutlu döndü

CHP´nin aday adayı Değirmenci Ankara´dan umutlu döndü

Geçtiğimiz günlerde, Erdek Belediye Başkanlığı´na CHP´den aday adayı olduğunu açıklayan Avukat Yüksel Değirmenci, partisinin genel merkezi tarafından Ankara´ya çağrıldı.

Geçtiğimiz günlerde, Erdek Belediye Başkanlığı´na CHP´den aday adayı olduğunu açıklayan Avukat Yüksel Değirmenci, partisinin genel merkezi tarafından Ankara´ya çağrıldı.
Önce CHP Genel Merkezi´ne geçen Değirmenci, Erdek Belediye Başkan aday adaylığı ile ilgili süreci yöneticilerle paylaşırken, hazırladığı projelerini anlattı.
Parti genel merkezinden sonra partisinin milletvekilleri ile görüşmek üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne giden Değirmenci, burada bir araya geldiği milletvekilleri ile de istişarelerde bulundu.
Değirmenci´nin Ankara ziyareti geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleşirken, ziyaret sona erdikten sonra Erdek´e dönen Avukat Yüksel Değirmenci, ofisinde konuk ettiği gazetemiz muhabirine Ankara ziyaretini değerlendirdi.
CHP Genel Merkezi´nden geçtiğimiz Salı günü kendisine telefonla gelen davet üzerine ertesi gün Ankara´ya gittiğini belirten Avukat Değirmenci, parti genel merkezinde kendisini konuk eden yöneticilerle aday adaylığı sürecini karşılıklı olarak değerlendirdiklerini söyledi.
Genel merkez yöneticilerine, Erdek için hazırladığı projeleri anlattığını belirten Değirmenci, projelerinin CHP Genel Merkezi´nde görüştüğü üst yönetim kadrosu tarafından çok beğenildiğinin altını çizdi.
Daha sonra partisinin milletvekilleri ile görüşmek üzere TBMM´ye gittiğini aktaran Av. Değirmenci, burada buluştuğu milletvekilleri ile de Erdek için hazırladığı projelerini anlattığını dile getirdi.
Av. Değirmenci, konuşmasının devamında şunları kaydetti: ?CHP Genel Merkezi´nin adaylarda aradığı en önemli kriter kişinin dürüst olması, suça bulaşmış olmaması. İlçesinin ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahip olması. Hakkında şaibe olmayan temiz isimleri aday göstereceklerini düşünüyorum. Benim orada gördüğüm tablo bu şekilde. Donanım olarak şahsımın ulaştığı yer belli, mesleğimde başarılıyım. 

Kısacası bu görevi yapacak donanıma ve cesarete sahibim. Erdek´in buna ihtiyacı var. Şuana kadar Erdek´te aday sayısı 3 kişi değil de neden 2. Çünkü böylesine kötü yönetilen 300 milyon liraya yakın borcu olan, 15 aydır personele maaşlarını ödeyemeyen, yaz aylarında çöpleri toplamakta zorlanan bir belediyeye aday olmak ateşten gömlek giymek gibidir. Ben taşın altına elimi değil vücudumu koymaya hazırım, ilçem için bunu göze alabiliyorum. Partim beni aday gösterdiği takdirde seçim çalışmalarımıza zaman kaybetmeksizin başlıyoruz. Siyaset bir meslek olmadığı gibi para kazanma yeri de değildir. Siyaset halka hizmet etme yeridir. Artık, ilçeme olan borcumu ödeme zamanı gelmiştir. Deyim yerindeyse ?Ben ateş topuna´ talibim. Ne kadar büyük sorunlarla karşı karşıya olduğumu çok iyi biliyorum. Ama ben bunların hepsini bir bir çözeceğime inanıyorum Erdek halkı da bana inanmalı. Erdek Belediyesi´ni borç batağından kurtarıp daha yaşanabilir daha modern bir ilçe haline getireceğiz. Erdek´in temizliğinden tutun, sokak hayvanlarının başıboş dolaşmamasına kadar her şeyi düzene getireceğiz. Bizi parmakla gösterecekler işte Erdek diyecekler. Serbest kürsü kuracağız, insanlar belediye hakkındaki düşüncelerini özgürce dile getirebilecekler. Erdek´e marina yapacağız. Bizler belediyeye geldikten sonra kimseye ayrıcalık yapılmayacak. Kimse kolay para kazanma hevesine girmesin. Erdek´e barışı getireceğiz, kavgalar bitecek. Gençlere iş sahası yaratacağız. Bunları ben değil çok sevdiğim Erdek halkı ile birlikte gerçekleştireceğiz.?
Haber : Mehmet Ertan



cevdet cangül
5.11.2018 17:49:58
kaldırım işgaLLERİ SON yıkılmaası gereken amara aykırı yapılar yabancı yerli ayrırmBULACAKMI SAHİLDE MOTOSİKLET BİSİKLET YASaLANACAKMI

Ö.Salih ÖZEN
6.11.2018 16:58:56
Erdek´in sorunları büyük,İmar durumundan başlamak üzere, kaçak yapılar, sıvasız evler, araçların kaldırım ve yollara gelişi güzel parkları, alt yapı, hemşehricilik, sahilde motorsikletlerin yaya yoluna girmesi gibi buraya sığmayacak kadar fazla sorun. Yeni Taze kana ihtiyaç var diyor.

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli