Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP`li vekil Gümüş, trafik kazası geçirdi

CHP`li vekil Gümüş, trafik kazası geçirdi

CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüş, Eskişehir`in Sivrihisar ilçesi yakınları geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüş, Eskişehir`in Sivrihisar ilçesi yakınları geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Kafa travması geçiren, kaburgasından kırıklar olan ve dişlerinin bazıları kırılan Gümüş, Sivrihisar Devlet Hastanesindeki ilk tedavisinin ardından Ankara`ya sevk edildi.
Kaza dün Eskişehir Sivrihisar ilçesi 80. kilometresinde meydana geldi. Balıkesir`den Ankara`ya gitmekte olan Milletvekili Gümüş`ün kullandığı otomobil, akşam saatlerinde Sivrihisar`a 10 kilometre kala buzlanma ve don nedeniyle aracın kontrolünü kaybederek şarampole uçtu.

Şarampole uçan aracın içinden, telefonla 112 Sağlık Ekiplerini arayan Gümüş, kaza yaptığını belirterek, olay yerini bildirdi. Kısa sürede olay yerine giden sağlık ekipleri vekili buradaki ilk müdahalesinin ardından Sivrihisar Devlet Hastanesine götürüldü. Kafa travması geçirdiği, kaburgasında kırıklar oluşan ve dişlerinden bazıları da kırılan vekil, Sivrihisar`daki ilk tedavisi sonrasında ambulansla Ankara`da bulunan Başkent Hastanesi`ne sevk edildiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başladı.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli