Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHPli KİT Komisyon heyeti Bandırmaya geliyor

CHPli KİT Komisyon heyeti Bandırmaya geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi TBMM KİT Komisyonu üyesi milletvekilleri Bandırmaya geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi TBMM KİT Komisyonu üyesi milletvekilleri Bandırma`ya geliyor. 18-19-20 Kasım tarihlerinde Çanakkale (Çan) ve Balıkesir (Bandırma)`da bir dizi ziyarette bulunacak olan TBMM KİT Komisyonu`nun CHP`li üyeleri 20 Kasım Salı günü Bandırma`da olacaklar.
CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Çorum Milletvekili Köse Tufan, Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Aykut Erdoğdu İstanbul Milletvekili, Alaattin Yüksel İzmir Milletvekili, Haydar Akar Kocaeli Milletvekili, Kamer Genç Tunceli Milletvekili`nden oluşan CHP heyetine Bandırma`da CHP Balıkesir Milletvekili ve İçişleri komisyonu Üyesi Namık Havutça eşlik edecek.
CHP heyeti, Çan`da 18 Mart Çan Termik Santral İşletmeleri, Çan Linyit İşletmeleri ve Çan Devlet Hastanesi`ne ziyarette bulunacaklar. Heyet daha sonraki gün karayolu ile Bandırma`ya geçecek ve CHP Bandırma İlçe Örgütü`nü ziyaret edecekler. Heyet, Bandırma Belediye Başkanlığı, Bor Tesisleri ve Petrol-İş Bandırma Şubelerine birer ziyaret gerçekleştirdikten sonra CHP Bandırma İlçe Örgütü`nde basın toplantısı düzenleyecek. CHP heyeti aynı gün Ankara`ya dönecek.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı