Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

CHPli Kilercioğlu, Manyasa talip

CHPli Kilercioğlu, Manyasa talip

Manyas İlçesine bağlı Salur Belde Belediye Başkanı Fethi Kilercioğlu, CHPden Manyas Belediye Başkan aday adayı oldu.

Manyas İlçesine bağlı Salur Belde Belediye Başkanı Fethi Kilercioğlu, CHP`den Manyas Belediye Başkan aday adayı oldu.
Salur Belde Belediye Başkanı Fethi Kilercioğlu, CHP Manyas İlçe Örgütünde düzenlenen basın toplantısına katılarak, Manyas Belediye Başkanlığı`na aday adayı olduğunu duyurdu.
Basın toplantısında, Manyas Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Kilercioğlu, "Salur Belediye Başkanı olarak 4.5 yılı geride bıraktım, görevim boyunca dürüstlüğümüzü bir felsefe olarak hayata geçirdim, yemedim, yedirmedim emeğin yanında olduğumuzu her alanda gösterdim." dedi.
Partili arkadaşlarım ile birlikte yaptığımız taban çalışmaları neticesinde 30 Mart 2014`te yapılacak olan yerel seçimlerde üyesi bulunduğum CHP`den sizlerden gelecek desteklerle Manyas Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim açıklamasında bulunan Kilercioğlu, en büyük arzusunun Manyas Belediyesi`ni CHP`nin kazanması olarak işaret etti.
CHP Manyas İlçe Başkanı Av. İsfendiyar Ülker ise, şu anda partilerinden Manyas Belediye Başkan aday adayı olarak, İGM üyesi Feridun Erol, Veteriner Hekim Tanju Barçın ile Muhasebeci Ali Erkan`ın başvuruda bulunduğunu belirtip, partisinin tüm aday adaylarına başarı dileklerini sundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli