Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHPli Kadınlar karanfil dağıttı

CHPli Kadınlar  karanfil dağıttı

CHP Erdek İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte, Atatürk Anıtına çelenk sunup, bayanlara karanfil dağıtıldı.

CHP Erdek İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte, Atatürk Anıtına çelenk sunup, bayanlara karanfil dağıtıldı.
CHP Erdek İlçe Kadın Komisyonu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle çelenk sunma töreni düzenlendi. 
CHP Erdek İlçe Kadın Komisyonu, İlçemiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı`na çelenk koydu. 
Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunurken, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı kadınlar adına CHP Erdek İlçe Kadın Komisyonu Başkanı Elmas Doğan yaptı.  
Konuşmasına, "İnsanlığın özgürlük ve eşitlik arayışında ve bu yolla elde ettiği kazanımlar da kentleşmenin özel bir yeri vardır" diyerek başlayan CHP Erdek İlçe Kadın Komisyonu Başkanı Doğan, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçesi Kadın Komisyonu olarak kentleşme bilincinin çağdaşlaşması yolunda verdiğimiz uğraşın aynı zamanda kadının eşitlik arayışı için de önem taşıdığına inanıyoruz. 8 Mart`ta bu evrensel değerlere sıkı sıkıya bağlılığın ve tüm dünya kadınlarının ortak sesini duyurarak,ortak özlemini yansıtarak değerlendirilmesini, bu günün bir barışa çağrı olmasını istiyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz hepimize kutlu olsun" dedi.
Konuşmanın ardından törene katılan bayanlara karanfil dağıtılarak tören sona erdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli