Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

CHPli H. Ahmet Gümüş Marmara Adasında

CHPli H. Ahmet Gümüş Marmara Adasında

CHP Milletvekili Gümüş, siyasilerin genelde sıkça uğramadığı Marmara Adasındaydı.

CHP Milletvekili Gümüş, siyasilerin genelde sıkça uğramadığı Marmara Adası`ndaydı.
Marmara Adası`nda partililer ve seçmenleriyle bir panelde bir araya gelen CHP Balıkesir Milletvekili Gümüş, "gelecek birkaç yılın hükümet politikaları nedeniyle pek parlak bir beklenti yaratmadığını ancak buna rağmen izleyen yıllarda iyi yönetimlerin başta olması şartıyla Türkiye`nin ufkunun aydınlık olduğunu" belirtti.
Gümüş, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Bu hükümetin analiz yeteneği ve geleceği tahmin yeteneği çok zayıftır. Hükümet durumu, masada gelişmiş ülkelerin kendisine sunduğu menüleri kullanarak idare etmiştir. Eğer birazcık analiz yeteneği olsaydı, hükümet bu günlerin şartlarıyla karşılaşacağını anlardı. Bir hükümet, şartları analiz edemiyorsa onun için taşeronluk zorunlu adres olur. Ancak analiz yeteneğine sahip hükümetlerin pazarlık imkanları olabilir. Biz politikalarımızı üretmeden önce ulusal ve uluslararası şartları analiz etmeye öncelik veriyoruz. Yoksa şimdiki hükümet manzarasında olduğu gibi evdeki hesap çarşıya uymayacaktır" dedi.
Milletvekili Gümüş, panelde konuşmasını sürdürürken, gelen şehit haberinden sonra programını taziye ziyaretinde bulunmak üzere Savaştepe`ye gideceğini söyleyip adadan ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli