Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

CHPli başkandan Türk Bayrağı armağanı

CHPli başkandan Türk Bayrağı armağanı

Akçay Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, yurttaşlara bayrak armağan etti. Akçay Beldesinde, 29 Ekim kutlamaları için 1000 tane bayrak dağıtıldı.

Akçay Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, yurttaşlara bayrak armağan etti. 
Akçay Beldesi`nde, 29 Ekim kutlamaları için 1000 tane bayrak dağıtıldı.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. yılı yurt genelinde büyük bir coşku ile kutlanırken, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu tarafından tüm belde halkına 1000 adet Türk bayrağı dağıtıldı.
Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu tarafından hazırlatılan 1000 adet Atatürk`lü Türk bayrağı zabıta ekipleri tarafından esnaflara ve vatandaşlara dağıtıldı.  
Cumhuriyet`in kuruluşunu daha coşkulu kutlamayı hem de bayrak sevgisini artırmayı amaçladıklarını söyleyen Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, "Tüm yurtta olduğu gibi beldemizde de büyük bir coşkuyla Cumhuriyetimizin 90. kuruluş yıl dönümünü kutlayacağız. Bu yıl bu dağıttığımız bayraklarla bayramımızı daha da coşkulu ve anlamlı hale getirmek istedik." dedi.
İnceoğlu, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm yurttaşların Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, "Büyük bir kararlılık ve inançla kurulmuş olan Cumhuriyetimizin, 90. yılını gururla, mutlulukla, heyecanla kutluyoruz. Cumhuriyet; çağdaşlık, eşitlik ve özgürlüktür. Büyük bir Düşünce ve Aydınlanma devrimidir. Bu mutlu, coşkulu günümüzde başta toplumu, tarihi değiştiren, yenileyen dünyanın en iddialı projelerinden biri olan Cumhuriyet projesinin mimarı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah ve mücadele arkadaşlarını şükranla anıyor, şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum." diyerek sözlerine ekledi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu