Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

CHPli başkana İmam Hatipten teşekkür

CHPli başkana İmam Hatipten teşekkür

Bandırma İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü, ziyaret ettiği Bandırma Belediyesinde, Başkan Sedat Pekeli makamında ziyaret etti.

Bandırma İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü, ziyaret ettiği Bandırma Belediyesi`nde, Başkan Sedat Pekel`i makamında ziyaret etti.
Bandırma İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mithat Yılmaz, Belediye Başkanı Sedat Pekel`e teşekkür ziyaretinde bulundu. 
Bandırma Belediyesi tarafından İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde yapılan asfaltlama çalışmaları ve okulun diğer ihtiyaçlarına yönelik verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkanı Pekel`e ziyarette bulunan Okul Müdürü Mithat Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Gününde okullarına gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti. 
Başkan Pekel, Müdür Yılmaz`ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirip eğitim kurumlarına her alanda destek olmanın önemini anlattı.
Pekel, "Bandırma`nın yerel yönetimi olarak kentimizdeki okullarımıza her alanda destek olmaya devam ediyoruz. Okullarımızın bahçelerinin ve yollarının yapımından tutunda araç-gereç ihtiyaçlarına kadar bir konunda eğitim kurumlarımız yanında olduk. Bizler, Eğitimin kutsallığına inanan ve önemini bilen bir yönetim olarak bundan sonrada Belediyemizin imkânları dâhilinde okullarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli