Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

CHPli Aydoğan Baykalın yanında

CHPli Aydoğan Baykalın yanında

CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Deniz Baykala yapılanların, saldırı ve komplo olduğunu söyleyip, komplonun aydınlığa çıkartılmasının CHPlilerin görev ve sorumluluğunda olduğunu açıkladı.

CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Deniz Baykal`a yapılanların, saldırı ve komplo olduğunu söyleyip, komplonun  aydınlığa çıkartılmasının CHP`lilerin görev ve sorumluluğunda olduğunu açıkladı.
Basına yazılı açıklamada bulunan Aydoğan, "Türkiye Cumhuriyeti önemli bir süreçten geçiyor. Uygulanan iç ve dış politikalarla Türkiye Cumhuriyeti temel değerleri ve kuruluş felsefesi değiştirilmeye çalışılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi herkesimin susturulduğu bu süreçte önemli görevler almıştır. Laik, demokratik  Türkiye Cumhuriyeti, Ulusalcı duruşunu gösterdi.  Dış dayatmalara dur dedi" şeklinde sözlerini sürdüren Aydoğan, açıklamasında şunları dile getirdi.
"Türkiye Cumhuriyeti eksen değişikliğinin önünde engel görülen, Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal`a komplo kurularak yok edilmek istenilmiştir. Uygulanan karalama kampanyası ve komplo karşısında onurlu davranış gösterip, istifa eden Sayın Deniz Baykal`a yapılan saldırıların ve komploların aydınlığa çıkartmak Cumhuriyet Halk Partililerin görev ve sorumluluğudur. Sayın Deniz Baykal`ın "parti bütünlüğünü koruyarak, yenileşme sağlanmalı" görüşünün yanındayım. Siyasette, yaşamda ilkeli duruş  önemlidir. Bizlerde ilkelerimizden ve inancımızdan çıkar beklentisi ile vazgeçmiş değiliz. Bu bağlamda; Türk Siyaseti ve Ana Muhalefet Partisi üzerinde oynanan oyunları ve komploları görüyoruz. 
Yurt sever bir bilinçle oynanan bu oyun ve komplolarla mücadelede kararlıyız. Parlamento da birlikte görev yapmaktan ve yurdun değişik yerlerinde birlikte çalıştığımız İstanbul Milletvekili, Grup Başkan vekili Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına aday olmuş ve kamuoyundan olumlu tepkiler almıştır. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı adaylığına karşıtlığım, muhalefetim söz konusu değildir. Birlikte siyaset yapmaktan onur duyduğum, onurlu siyasetçi Sayın Deniz Baykal  aday değildir.
Görev ve sorumluluğumuz Cumhuriyet Halk Partisinin ilkeleri etrafında birlik beraberlik içinde partimizi iktidar yapmak, ülkemizin sorunlarını çözmek ve komplo oyunlarını bozmak olmalıdır."

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli