Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP´li vekillere taş! Başkan Uğur: ?TBMM´ye önerge vermekle sorunlar çözülmez?

CHP´li vekillere taş!  Başkan Uğur: ?TBMM´ye önerge vermekle sorunlar çözülmez?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Bandırma´da düzenlediği basın toplantısında, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili İsmail Ok´un, TBMM Başkanlığı´na verdiği, Kuş Cenneti ve Kuş Gölü´ndeki(Manyas Gölü) çevresel sorunları dile

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Bandırma´da düzenlediği basın toplantısında, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili İsmail Ok´un, TBMM Başkanlığı´na verdiği, Kuş Cenneti ve Kuş Gölü´ndeki(Manyas Gölü) çevresel sorunları dile getiren araştırma önergesine dikkat çekilerek kendisine yöneltilen, ?Kuş Cenneti´nin sorunlarının çözümü konusunda ne düşünüyorsunuz?? şeklindeki soruyu, ?Önerge vermekle sorunlar çözülmez? diye yanıtladı.
Kuş Cenneti ve hemen onun eteklerinde yer alan Kuş Gölü´nün (Manyas Gölü) bugün bataklık durumuna geldiğine dikkat çeken Uğur, şunları söyledi:
?Bugün, Kuş Cenneti ve Kuş Gölü´nün içinde bulunduğu sorunlardan söz ederek şikâyet edenler, bu sorunların çözümü için acaba yıllardır ne çaba harcadılar? Hiç! Şimdi konuşmak kolay! Devletin desteğiyle, Kuş Gölü´ne atık veren fabrika ve tesisler, yıllar önce kendi arıtmalarını yapmışlardı. Ancak elektrik parası vermemek için hiç çalıştırmayarak, kirli atıklarını yıllardır, doğrudan göle vermeyi sürdürüyorlar. Böyle sorumsuzluk olur mu??
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli