Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CHP´li Saka, Kılıçdaroğlu´na yapılan saldırıyı kınadı

CHP´li Saka, Kılıçdaroğlu´na yapılan saldırıyı kınadı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na şehit cenazesinde yapılan saldırıyı kınadı.

Başkan Saka, Kılıçdaroğlu´nun İstanbul´da katıldığı bir şehit cenazesinde saldırıya uğraması nedeniyle bir açıklama yaptı.
Saldırıyı kınayan Başkan Saka, açıklamasında şunları kaydetti: ?Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´na katıldığı şehit cenazesinde yapılan protestoyu aynı şekilde iade ediyoruz. Oradaki 3, 5 hadsiz eğer ki şehitlerimizin hesabını birilerinden sormak istiyorsa, bunun muhatabı ana muhalefet lideri değil, iktidar sahipleridir. Eğer ki kolluk kuvvetleri ana muhalefet liderinin önüne kovan atılmasını engelleyemiyor ise, kendi güvenliğimizi kendimiz almaktan, genel başkanımızı da korumaktan imtina etmeyiz. Ülkeyi yönetenler gaflet ve dalalet içerisinde davranmaya devam ettikleri takdirde, sonucuna da kendileri katlana-caklardır. Ya adam gibi ülkeyi yönetsinler ve her gün onlarca şehit cenazesi gelmesinin önüne geçsinler, ya da görevlerinden derhal istifa etsinler?

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli